"NURI DIAMONDS" е бранд на Нури Димитрова – основател и собственик.   "NURI DIAMONDS" е една от малкото лицензирани лаборатории в България, която всяка седмица получава платен рапорт лист с цени от световната диамантена борса в Ню Йорк, на която "NURI DIAMONDS" е член.

    "NURI DIAMONDS" е лидер в диагностика и оценка на обработени и необработени диаманти, консултирането в сферата на инвестиционните диаманти, оценка на съвременни, антични и наследствени диаманти, както и един от основните търговци на дизайнерски бижута.
    "NURI DIAMONDS" съдейства в закупуването на диаманти с инвестиционна цел и гарантира предлагане на най-добрата оферта. Така е, защото диамантът определено е най-стабилната инвестиция през последното десетилетие. Лицензираната лаборатория е директен търговец от борсите в ЮАР и Антверпен. За всяка покупка и услуга вие получавате сертификат, който гарантира 100% качество, цена и ликвидност. По този начин "NURI DIAMONDS" ви помага от момента на консултирането, до намирането на диаманта и най-важното - гарантира правилното инвестиране на вашите финансови средства.