Нури Димитрова оценител на диаманти

IMG_9638

Нури Димитрова получава световната си квалификация за експерт оценител на диаманти от Геoмоложкия институт в Рамат Ган в Израел. Има допълнителна специализация в „Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ за диагностика и оценка на необработени и обработени цветни скъпоценни минерали. Изучава я, за да може да удовлетвори напълно нуждите на своите клиенти, които нерядко я търсят за консултация за бижу, в което има комбинация от скъпоценни камъни – диаманти + други цветни скъпоценни камъни (сапфир, рубин, изумруд, перли и др.).

 

Таблица с цени за оценка на диаманти

ДИПЛОМИ

Диплом ОЦЕНИТЕЛ НА ДИАМАНТИsertf

Лицензиран експерт оценител на брилянти – диаманти суровина

Нури Димитрова е експерт оценител на диаманти,  член на световната диамантена борса в Ню Йорк. Притежава собствена гемологична лаборатория и право да оценя диаманти и да издава сертификати. Специализира се в шлифоване на диаманти и изработката на дизайнерски диамантени бижута и в консултирането в областта на инвестиционните диаманти.

sam_0693

Колко струва оценката на диамант?

Това е най-често задаваният въпрос, който чува един експерт-оценител.

Когато наемате професионалист, трябва да очаквате, че няма как да ви излезе евтино. Нямате и основание да го изисквате. Най-малкото, защото се застраховате, че вашите активи лична собственост са надлежно защитени. Това, което ще платите при истински експерт е далеч по-малко от това, което бихте изгубили, ако се окаже, че скъпоценният ви камък е оценен непрофесионално.